Recursos i experiències digitals a l'Institut Antoni Pous i Argila

A 13:21 per David March Gubieras a ,    No comments
L’Anas Azanay, l’Armando López i en Khalid El Aquioui alumnes de quart d’ESO, han guanyat la setena edició del Concurs Websalpunt.CAT


El premi consisteix en una jornada tecnològica al citilab de Cornellà per tot el grup classe, 1000€ en material tecnològic pel centre  i 100 € pels alumnes guanyadors en material tecnològic.

Des d'aquí agraïr a la fundació.cat la creació d'aquesta concurs que ens ajuda a motivar els nostres alumnes en el propòsit de fer més atractiva i significativa les classes d'informàtica i facilitar el treball competencial en molts àmbits.
Amb l'excusa de "cuina una web" de temàtica lliure els permet adquirir tot un seguit de coneixements i habilitats que queden integrades en  moltes de les dimensions proposades en els documents que el Departament d'Ensenyament va publicar sobre competències bàsiques en l'àmbit lingüístic i sobretot en l'àmbit digital: Tractament de la informació, edició d'imatges, vídeos, so, llenguatge de programació, drets d'autor, etc.. I amb la finalitat final d'obtenir un producte real i que dóna un valor afegit a la societat.
Fa més de cinc anys que hi participem i encara tenim webs operatives com la serpent de manlleu i el festival de cicle de jazz de Manlleu, webs on alumnes i exalumnes del nostre centre enca en fan el manteniment.
Enguany el grup guanyador tenia moltes ganes d'explicar com funciona la nostra impressora 3d "www.disseny3d.cat" i ha resultat ser un clar exemple d'aplicació educativa d'aquest maquinari.

 Jornada tecnològica al citilab de Cornellà (2-6-2017)

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada